Francesco fra Italia

FØDT: juli 2006

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: italiensk, engelsk, fransk (noe)
INTERESSER: fotball, musikk, venner, film, reise

Francesco er 16 år gammel og kommer fra Palermo i Italia. Han simpelthen elsker fotball, og bruker mesteparten av tiden sin på det. Han og vennene pleier å spille kamper eller se på kamper. Francesco skulle gjerne blitt profesjonell fotballspiller, men vil heller prioritere å komme inn på medisinstudier på universitetet. 

Francesco beskriver seg selv som en sosial og glad person, men som også trenger litt tid alene innimellom. Ellers er han vant til å være sammen med de som er litt eldre enn ham selv, siden han har en bror som er 3 år eldre.

Når han er sammen med familien liker han å spise god mat som sushi eller pizza, reise eller se filmer. Broren hans er ikke så sportsinteressert, men er veldig interessert i film. Ellers er de en travel familie som ikke har så mye tid til å være sammen som de skulle ønske.

Francesco vil gjerne komme til Norge, både for å lære språket og forbedre engelsken sin, samtidig som han er fascinert av det norske skolesystemet og et annerledes klima. 

Francesco er vant til å hjelpe til hjemme både med måltider, oppvask og rydding av rommet sitt. Han er også vant til innetider, begrensning av internett/mobilbruk og å gjøre avtaler.

Om hva han tenker utvekslingen vil gi ham sier han følgende:

“I think that he would change me in a lot of aspects. Living surrounded by people with a different culture I could improve some part of my character."

Francesco kommer til Norge på utveksling skoleåret 2023/2024.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.