Hannah fra Østerrike

FØDT: mars 2007

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Østerrike

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, spansk (noe), russisk (noe)
INTERESSER: male, tegne, skrive, lese, håndarbeid, innebandy, bake, kafé, kino

Hannah er 15 år gammel (blir 16 år i mars) og er en kreativ jente. Hennes favoritthobbyer er å tegne og male, men hun liker også å lese og å lage fortellinger. Hun har også spilt innebandy i ett år. 

Mange tenker at Hannah er en stille person når de først møter henne, men hun sier om seg selv at dette kun er før hun er litt mer trygg og kjenner konteksten hun er i. Da er hun både åpen og snakkesalig og liker å snakke om alle mulige slags tema. 


Når hun er sammen med familien pleier hun å spise middag, gå tur, spille brettspill, besøke besteforeldre og se film. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med å rydde rommet, lage middag og rydde opp etter seg. Hun er ellers mye sammen med venner i helgene og går på kafé, i parken, snakker eller går på kino. På skolen er det spansk og kreativ skriving som er de fagene hun liker aller best. Hun har ellers hatt russisk på skolen i åtte år, og synes det er veldig gøy å lære språk. Hun gleder seg også til å ta fatt på å lære norsk, siden Norge er et land hun har beundret i lang tid. 


Om hva hun tenker utvekslingen vil gi henne sier hun følgende:

“I will definitely be more independent.
I’m sure that I will feel stronger inside, be more self-confident and be able to represent myself better.
I also think I will be more courageous in facing my further adventures."

Hannah kommer til Norge på utveksling skoleåret 2023/2024.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.