Hendrike fra Tyskland

Cropped hendrike   tyskland
Cropped germany

FØDT: Desember 2003

PROGRAMÅR: 20/21

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk og litt fransk
INTERESSER: dans, ski, padle kano ballett

Hendrike er en ærlig og hjelpsom jente som liker å være aktiv og å spre glede rundt seg. Hun beskrives av venner som en morsom person og en man kan stole på. Hendrike er også veldig kreativ og liker kreative aktiviteter som hun kan gjøre sammen med venner og familie.

Hendrike har drevet med forskjellige typer dans siden hun var 3 år, blant annet ballett, jazzdans og selskapsdans. Hun vil gjerne fortsette med dette når hun er på utveksling hvis det er mulig, men er også åpen for å prøve nye fritidsaktiviteter. Aktiviteter hun gjerne vil prøve er å stå på ski og kanopadling, noe som hun ikke har mulighet til der hun bor hjemme. Hendrike gleder seg uansett til å bli med på det som vertsfamilien og vennene i Norge driver med når hun er på utveksling.

Hendrike håper at utvekslingsopplevelsen vil gjøre henne mer selvstendig og i stand til å forstå andres perspektiv bedre. Hun har lenge tenkt at hun ønsker å dra på utveksling, og gleder seg til å starte på sitt nye liv som utvekslingselev i august.

Hendrike kommer til Norge på utveksling for skoleåret 20/21

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!