Ilona fra Finland - semester

FØDT: september 2005

PROGRAMÅR: høstsemester 2023

KOMMER FRA: Finland

SPRÅKKUNNSKAPER: finsk, engelsk, svensk, (noe spansk)
INTERESSER: Alpin, jogge, kunst, tegning, k-pop, foto, reise, film, shopping, være med venner

Ilona er en kreativ jente som blant annet liker å tegne og drive med makeup og negler. Hun liker å uttrykke seg gjennom ulike kunstformer. Hun elsker å reise, og er glad i å være med venner og på shopping. Ellers liker hun slalom og har lenge drømt om å stå på ski i Norge. Hun jogger regelmessig, og ønsker å fortsette med det i Norge. Hun beskriver seg ikke som en typisk atletisk person, men er åpen for å prøve nye ting mens hun er på utveksling. Hun har ellers to hunder, og kan gjerne bo i et hjem med kjæledyr. Ilona liker godt å lytte til musikk, og det kan være hva som helst, men hun liker spesielt godt K-pop og Indie. 

Ilona er litt sjenert og det kan ta litt tid for henne å bli komfortabel overfor nye folk. Hun er omsorgsfull og stiller alltid opp for vennene sine. Hun beskriver seg selv som høflig og omtenksom, alvorlig og morsom.

Med familien pleier Ilona og stå på ski eller reise, men de pleier også å gå på kafé, museum, gå tur med hundene eller gjøre andre aktiviteter sammen. Iona er vant til å ha tid og rom for seg selv hjemme, men har et godt forhold til foreldrene sine. Med vennene pleier hun ofte å gjøre rolige aktiviteter, sånn som å shoppe, gå på kafé eller restaurant.


“I hope that the exchange will help me gain confidence and become more independent. I want to improve my social skills and become a better person in general. I would also love to make new international connections and learn more about living abroad since it is something I have always dreamt of."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.