Maximilian fra Østerrike

FØDT: oktober 2007

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Østerrike

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, spansk (noe)
INTERESSER: klatring, geocaching, skating, tegne, male, friluftsliv, frivillighetsarbeid, lese, reise, håndarbeid, foto

Annen informasjon: Er vegetarianer

Maximilian er en gutt som liker å lære nye ting og gjøre nye erfaringer. En god venn sier om Max at han er en åpen person som er flink til å uttrykke seg, og er en veldig tålmodig og raus type. Toleranse og respekt er to verdier som Max setter høyt. Max bor sammen med foreldrene sine og en lillebror på 10 år. Som familie pleier de å ha måltider sammen, eller dra på familietilstelninger. Max og broren er vant til å bidra hjemme, og de tar ansvar og hjelper til, selv om de også får mye frihet.


På skolen er Max veldig glad i matte og etikk. I etikk er det filosofiske spørsmål og psykologi han liker spesielt, og når han blir eldre ønsker han å studere psykologi i en større by, som f.eks. Wien.


Maximilian er glad i flere ting, blant annet driver han med klatring, og han synes også det er spennende å holde på med geocaching, noe han tror det blir kult å også prøve i Norge. Ellers har Max interesser som tegning, maling, matlaging og fotografering. Han liker å uttrykke seg kreativt. Ellers liker han godt å lese, og gjerne biografier og noveller. Når Max kommer på utveklsing kan han gjerne tenke seg å prøve nye aktiviteter, slik som for eksempel å padle kano eller kajakk.


"Experiencing another culture, environment and everydaylife will expand my horizon alot. Leaving my comfort zone will probably give me another perspective of different aspects of my life, such as plans for my future and friendships.
Of course I can't say that right now, but that would be a development that I'm hoping for."

Maximilian kommer til Norge på utveksling skoleåret 2023/2024

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.