Ole fra Tyskland

Cropped ole   tyskland
Cropped germany

FØDT: Juli 2004

PROGRAMÅR: 20/21

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk og litt fransk
INTERESSER: Padle kano, utendørsaktiviteter, fotografi.

Ole er en rolig og omtenksom gutt. Han er aktiv både innen sport og politikk, men nyter og gjerne rolige dager med familie og venner. Han er og veldig interessert i vitenskap, og har tenkt til å studere noe innenfor det i fremtiden.

For to år siden begynte han å padle kano, og ønsker gjerne å kunne fortsette med dette på utveksling, og prøver gjerne også nye idretter han blir introdusert for. Han er veldig glad i å snakke om politikk med vennene sine, samt ha overnattinger og spille videospill med de. Ole går ofte på tur med venner og familie, og synes utendørsaktiviteter er avslappende. Han begynte nylig med hobbyfotografi, og gleder seg veldig til å ta bilder av alle de forskjellige landskapene Norge har å by på!

Han har aldri vært i Norge før, men har et veldig godt inntrykk av det og er veldig spent på å oppleve Norges natur, kultur og skolesystem. Han håper utvekslingsåret kan hjelpe han å bli mer selvstendig, og få en dypere forståelse for andres levemåte.

Ole med familien.

Cropped igbzmthuefsiymheidym

Ole kommer til Norge på utveksling for skoleåret 20/21

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!