Agate fra Latvia

Cropped agate   latvia
Cropped latvia

FØDT: Oktober.2003

PROGRAMÅR: 20/21

KOMMER FRA: Latvia

SPRÅKKUNNSKAPER: latvisk, engelsk, russisk og litt norsk
INTERESSER: Turn, kor, engelsk, volleyball.

Annet: vegetarianer

Agate er en målbevisst og aktiv jente som liker å gjøre ting med familie og venner. Hun liker både fysiske aktiviteter, brettspill og andre aktiviteter man kan gjøre sammen. Det hun liker aller best er turn, og dette har hun drevet med siden hun var fire år gammel. Hun har aldri prøvd å stå på ski før, og ønsker å oppleve det og annen vintersport mens hun er i Norge. Agate elsker også å danse og har lyst til å prøve norsk folkedans når hun er på utveksling.

Agate er veldig interessert i forskjellige kulturer og har brevvenner fra land som Japan, Brasil og Russland. På denne måten lærer hun mer om deres kultur og landet de bor i, selv om hun ikke har mulighet til å reise dit selv. Agate synger også i kor og hun er med i en “English Conversation Club” der de diskuterer ulike tema for å forbedre engelsken sin.

Agate bestemte seg for å reise på utveksling fordi hun ønsker å bli mer selvstendig og bli bedre kjent med verden utenfor sitt eget hjemland. Hun håper også at hun ved å utfordre seg selv, kan bli mindre sjenert og mer selvsikker.

Agate kommer til Norge på utveksling for skoleåret 20/21

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!