Barbora fra Slovakia

Round xlarge barbora   slovakia
Round xlarge slovakia

FØDT: August 2002 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Slovakia 

SPRÅKKUNNSKAPER: Slovakisk, engelsk og litt tysk 

INTERESSER: Strandvolleyball, basketball, bake, lese, dataspill og programmering

Barbora møter alle med et smil, er hyggelig og vennlig. Hun stoler på seg selv og sine meninger. Hun står for det hun mener, samtidig åpen for å se saker fra andres syn. Venner av henne beskriver henne som den perfekte personen. Hun bryr seg mye om andre mennesker og hun er hyggelig mot alle hun møter. Dette kan man merke allerede første gang man møter henne.   

Familier og venner er det aller viktigste for Barbora. Familien til Barbora tilbringer mye tid sammen på turer og sykling. Når hun har mye energi er hun ute og driver med sport med venner. Hun liker også å være hjemme med familien eller tilbringe tid for seg selv ved å spille dataspill og se filmer.  

Barbora har mange interesser som blant annet basketball, volleyball og programmering. Samtidig er hun en som ønsker å prøve nye ting. Dermed er hun ikke redd for å ta sjanser for å hoppe ut i noe nytt. Med utvekslingsåret håper hun å kunne bli mer selvstendig og samtidig lære om norsk kultur og hva det vil si å være norsk.  

Barbora kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!