Benedetto fra Italia

FØDT: juni 2006

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, italiensk
INTERESSER: svømming, dans, sang, fotografering, matlaging, reising

Benedetto har drevet med svømming i 6 år og driver også med moderne dans og liker å synge, matlaging, reising, fotografering, se film og mye annet. Benedetto bor i Roma med to yngre brødre og foreldrene sine. Han liker å være sammen med venner, spise pizza og gå på museum. Han pleier å lage mat sammen med faren sin og dra på shopping med moren sin. Han er glad i å reise og se nye steder, og han liker godt å se film med en kopp kakao eller te. Benedetto gleder seg til å komme til Norge og prøve å stå på ski, kanskje padle kajakk og være ute i naturen.


Benedetto beskriver seg selv som sensitiv, uselvisk og spontan. Han prøver alltid å se lyst på ting. Bestevennen hans sier at han alltid er tilgjengelig og hyggelig å være sammen med.


“On exchange, I certainly hope to grow with my personal commitment, to appreciate the value of small things and to accept what one has. I hope to become much more independent than I am now, and mature. But above all to accept those things about me that I don't like."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.