Bhurisa (Namtan) fra Thailand

Cropped portrait

FØDT: Desember 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Thailand

SPRÅKKUNNSKAPER: thai og engelsk
INTERESSER: piano, trompet, gitar, svømming, badminton, å lese

Bhurisa, eller Namtan som hun kaller seg, er 15 år og kommer fra Thailand. Kallenavnet hennes Namtan betyr sukker på thai. Hun har vært aktiv innen svømming og badminton i mange år nå, og begynte nå nylig også å interessere seg for musikk. Hun har begynt å lære piano, trompet og gitar. Hun er også veldig glad i å høre på musikk og en av favorittene hennes er BTS. På skolen hennes er hun en del av skolens bokklubb og badmintonklubb. Hun ble også nylig med i marsjkorpset!

Namtan reiser mye med familien i Thailand siden hun har slektinger både i Sør- og Nord-Thailand. Avhengig av hvor de drar, liker hun enten vannsport eller fotturer med familien. Hun og familien er også interessert i å prøve forskjellige typer mat, og hun gleder seg til å smake på maten i Norge.

Namtan liker også å se filmer og tegneserier, høre på musikk og spille spill. Ettersom hun liker å være aktiv, gleder hun seg også til å prøve en ny idrett i Norge.


"Since I normally enjoy sampling local foods, I would love to try Norwegian cuisine and learn how to make it. I can show you how to make simple Thai dishes!"

Bhurisa kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!