Carina fra Østerrike

Cropped carina   østerrike
Cropped austria

FØDT: Desember 2003

PROGRAMÅR: 20/21

KOMMER FRA: Østerrike

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk og engelsk
INTERESSER: Dans, tegning, uteaktiviteter som å gå på tur.

Carina er en livlig og sosial jente som behandler folk med respekt. Hun anser seg selv som selvstendig og ambisiøs, noe som resulterer i at hun er hardtarbeidende på skolen. På skolen er favorittfagene hennes biologi og latin.

Etter videregående har hun allerede tenkt at hun vil bli aupair, og til slutt ønsker hun å bli lege. På fritiden tilbringer hun mye tid med venner, og de liker å finne på ting både ute og inne. Hun håper spesielt på å få mulighet til å være ute og oppleve norsk natur på utveksling. Carina har heller aldri fisket, så dette håper hun å få oppleve i Norge. I dag både danser og synger hun etter skoletid, noe hun håper på å kunne fortsette med når hun kommer til Norge.

Hjemmefra er hun vant med at middag er den sosiale delen av familielivet, og hun ser frem til å kunne lære om norsk kultur, for eksempel gjennom mat. Carina håper at etter utvekslingen vil hun ha mer selvtillit, lære mer om seg selv og få erfaring som kan styrke henne senere i livet.

Carina kommer til Norge på utveksling for skoleåret 20/21

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!