Carlotta fra Tyskland

FØDT: august 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, tysk og latin
INTERESSER: tegning, musikk, programmering, lesing, utendørsaktiviteter

Carlotta er en åpensinnet, vennlig, tolerant og nysgjerrig person. Hun beskrives som en omsorgsfull, morsom og søt jente, en du ser frem til å tilbringe tid med. Fordi hun har spilt cello i 10 år har hun lært å være bestemt og tålmodig. Hun elsker å være ute i naturen, utendørsaktiviteter og å være kreativ. Faktisk liker hun å lese og spesielt tegne er en av hennes lidenskaper.


Carlotta er en musikalsk person, hun liker å høre på musikk (rock og metal), spille instrumenter og å synge - hun tar kortimer også. Hun liker også programmering siden hun er en del av skolens robotklubb og hjelper også skolens mangfoldsklubb. Hun liker også å tilbringe tid med vennene sine og være rundt dyr. 


Carlotta opplevde å ta imot en utvekslingselev med familien sin, og hun ser virkelig frem til å oppleve det selv. Hun håper dette utvekslingsåret vil få henne til å vokse som person, vil gi henne mer selvtillit og å bli bedre til å håndtere situasjoner. Hun er spent på å lære et nytt språk og en ny kultur og gleder seg til å oppdage Norge.


“We were camping in Norway a few years back and I just fell in love with the country. The diversity of landscapes is amazing! And Norway is also considered to be the happiest country in the world, so who wouldn’t want to live there for a year ;) ?”

Carlotta kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.