Chloé fra Belgia - semester

FØDT: September 2006

PROGRAMÅR: semester høst 2024

KOMMER FRA: Belgia

SPRÅKKUNNSKAPER: Fransk, engelsk
INTERESSER: Innebandy, teater/skuespill, lese, bowling, brettspill, svømme

Chloé bor sammen med foreldrene og en yngre bror. De er veldig sammensveiset og liker blant annet å å turer, spille spill, reise, gå på teater eller på kino sammen.

Chloé beskriver seg som lidenskapelig og forpliktet til de tingene hun driver med. Hun sier hun er enkel å ha med å gjøre og som regel unngår hun konflikter. Venner beskriver henne som sensitiv, sterk og med gode verdier. Hun går lett overens med andre og har mye humor på lager. Hun kan være litt sjenert i starten, men åpner seg fort når hun blir kjent med folk. Hun er intelligent og til å stole på med mange gode sider. 

Når Chloé er med venner liker de å gå ut, svømme, spise sammen og bare prate og ha det gøy.

Chloé sier at moren jobber et stykke unna slik at de gjennom uka mest er far og bror og henne, også hunden da. De er alle sammen vant til å hjelpe til hjemme for å få ting til å gå rundt. 

De to litt større interessene til Chloé er innebandy og skuespill. Hun har spilt i teater i 6 år og spilt innebandy i 9 år. Gjennom teateret opplever hun at hun får koble av, være noen andre enn seg selv og brukt av energioverskuddet sitt på noe givende. Ellers skriver hun at hun ønsker å lære seg piano og gitar. 

How will the exchange influence you?

"In a good way I hope, I am doing this exchange to discover new ways of living, new cultures and traditions and perhaps why not to share mines with some people. This exchange seems very enriching to me and I look forward to it even tough i must admit that I am a little nervous about missing my family or not being able to be my true self with my exchange family."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.