Csongi fra Ungarn

Cropped 122322180 2838572899799322 3936400140492150914 n

FØDT: Mai 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Ungarn

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk, ungarsk og litt tysk
INTERESSER: Snowboard, sykling, skøyter, tennis, håndball, rubiks kube og andre logiske puslespill

Keve, eller Csongi som han liker å bli kalt, er en 17 år gammel gutt fra Ungarn som beskriver seg selv som en person som er lett å like. Vennene hans beskriver han som morsom og gøy å være sammen med. Han er god å snakke med og liker å hjelpe andre.

Csongi er glad i å være aktiv og liker å stå på snowboard, skøyter/ishockey, sykle turer, spille tennis og spille håndball (han er målvakt). Han er også en veldig god på å løse Rubiks kube, noe han liker å gjøre på fritiden.

Csongi elsker å være aktiv, og ser veldig frem til å oppleve Norges sjøer og elver. Han vil gjerne gå på turer og oppleve norsk natur på nært hold. Han er også glad i å bake og har nylig lært seg å lage makroner, noe han gjerne vil bake for vertsfamilien sin også.

Han håper at utvekslingsåret hans vil lære han å bli mer selvstendig og kanskje klare å finne ut av hva han vil med livet. «I will meet a lot of new situations and I really curious how I will be able to manage my things alone in the world.»

Csongi kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!