Egle fra Italia- semester januar 2024

FØDT: februar 2007

PROGRAMÅR: semester 2024

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: italiensk, engelsk, fransk (noe)
INTERESSER: svømme, skøyter, jogge, håndverk/håndarbeid, male, frivillighetsarbeid

Egle er en sosial og omgjengelig jente som har lett for å bli kjent med folk. Hun er utadvent og sier hun sjelden har problemer med å bli kjent med folk. Hun beskrives som omsorgsfull og som en god lytter. Hun er også veldig dedikert på skolen, og er veldig glad i idrett. Hun driver med svømming, og liker ellers blant annet løping og å stå på skøyter. Hun er interessert i matte, realfag, latin og italiensk litteratur, og ønsker å studere medisin når hun blir ferdig med videregående. 


Familien hennes er travel med mange ting på hver sin kant, men når de er sammen liker de å reise, eller være på hytta og med slektningene sine. Hjemme er hun vant til å hjelpe til med rengjøring, rydde rommet sitt, matlaging og passe på yngre søsken. På sommeren er Egle mye på stranda sammen med vennene sine hvor de spiller volleyball og slapper av. Ellers bruker hun og vennene mye tid på svømmetreninger og å gå på kino og slappe av.


“Surely, the exchange will make me more independent and confident. It will help me to improve my interpersonal skills and the use of foreign languages to communicate with people. It will improve my ability to run my own space, time and duties by myself and to move alone in new places. Moreover, staying with my host family will give me the opportunity to know new realities, new ways of thinking and different lifestyles, making me more open-minded. Maybe it will also change my idea of my country seen as the only place where I would live."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.