Emmy fra Frankrike

Cropped emmy
Cropped screen shot 2020 06 30 at 12.13.39

FØDT: July 2003

PROGRAMÅR: 20/21

KOMMER FRA: Frankrike

SPRÅKKUNNSKAPER: fransk, engelsk og litt portugisisk
INTERESSER: være i bevegelse, gå tur, være med familie og venner.

Emmy er en positiv jente fra Frankrike som liker å være i bevegelse. Hun liker å gå turer, være med venner og høre på musikk. Vennene hennes beskriver henne som en humoristisk person som liker å le. Men hun kan også være alvorlig og er alltid der for vennene sine.

Emmy gleder seg til å oppleve en ny kultur og ny matlaging. Hun håper å kunne fortsette med å følge rugby på tv’n og gjerne også vintersport i vinterhalvåret. Hun vil prøve å gå på ski og se den norske naturen på nært hold. Hun innrømmer at hun også er glad i å shoppe sammen med vennene sine, men aller mest liker hun å dele gode øyeblikk med venner og familie. Hjemme er hun mye med venner og er tett med familien sin, de spiser alle måltider sammen hver dag. De liker også å reise og spille brettspill sammen.

Emmy vil på utveksling til Norge fordi hun håper å bli mer selvstendig og lære et nytt språk. Hun er også nysgjerrig på norske matvaner, og gleder seg til å møte en familie som kan hjelpe henne å bli bedre kjent med det moderne, norske kjøkken.

Emmy kommer til Norge på utveksling for skoleåret 20/21

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!