Fabien fra Tyrkia

Cropped fabien profile picture

FØDT: Mai 2005

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tyrkia

SPRÅKKUNNSKAPER: tyrkisk, slovakisk, engelsk, litt tysk
INTERESSER: Basketball, fiske, sykle, gå tur, ski, skøyter, dyr

Fabien er en 16 år gammel gutt fra Tyrkia. Han er en åpen og nysgjerrig gutt som er veldig interessert i andre kulturer. Han beskriver seg selv som vennlig, utadvendt, rolig og litt stille. Vennene hans beskriver han som organisert, ærlig og en veldig god venn.

Fabien er både tyrkisk og slovakisk, og snakker derfor begge språk. Fordi han kommer fra en multikulturell familie, er han også veldig interessert i andre kulturer.

"I would realize and learn the differences between cultures that may change my opinions in a positive way. Some hard living conditions would make me stronger (cold winters, late sunrise, etc). At the end, I would be excited to deal with new life challenges.”

Fabien er veldig interessert i basketball. Han har spilt aktivt i 9 år og vil gjerne fortsette med å spille basket på utveksling, hvis det er mulig. På grunn av korona har han ikke fått spilt det siste året.

"I've been a licensed player in basketball club "Izmit Belediyesi SK" for past years, but since pandemic I did not attend trainings due to cancellation of all sport clubs activities in Turkey.”

Han håper det vil være mulig å delta på ulike aktiviteter og sport i løpet av det neste skoleåret.

I tillegg er han veldig glad i å fiske! Han har fisket aktivt med faren sin de siste 3 årene, og han vil gjerne prøve å fiske i Norge. Han vil også gjerne gå på ski og skøyter på vinteren i Norge. Han er veldig glad i dyr, men har ingen dyr selv. Han håper veldig på å komme til en familie med barn og/eller dyr. Men mest av alt er han bare veldig spent på å komme til Norge.

Fabien kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!