Feline fra Tyskland

Cropped feline profile picture

FØDT: Oktober 2005

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, litt fransk
INTERESSER: Gitar, teater, bøker, manga

Laura, eller Feline som hun liker å bli kalt, er en 15 år gammel jente fra Tyskland. Hun er veldig glad i teater, musikk og bøker. Hun beskriver seg selv som vennlig med humor og at hun er åpen for nye ting. Vennene hennes beskriver henne som morsom, sensitiv og hjelpsom. De sier også at hun er en god lytter.

Feline har spilt gitar i 7 år og vil gjerne fortsette med det på utveksling. I tillegg har hun være med i en lokal teatergruppe de siste 3 årene, noe hun virkelig liker. Hun er også veldig glad i å lese, spesielt fantasy og scifi-bøker. Hun er også fasinert av japansk Manga og hun er blitt veldig god til å tegne ulike manga figurer. Hun er en kreativ jente som liker å være med venner og bruke tid med familie.

Hun håper utvekslingen i Norge hjelper henne til å bli mer selvsikker, og at hun vokser gjennom å måtte håndtere nye situasjoner. Hun gleder seg også veldig til å lære om norsk kultur og familieliv. Hun vil lage mange minner som hun kan ta med seg hjem.

Feline kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!