Fiona fra USA

Cropped fiona 5

FØDT: juli 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk
INTERESSER: lesing, trompet, piano, ski, snowboard, seiling, lær språk

Fiona er en nysgjerrig og åpen person som liker å lære nye ting. Hun er vennlig, høflig, har en positiv holdning, god sans for humor og er god til å oppmuntre andre. Hun har spilt trompet og piano i mange år. Hun liker å gå på ski, stå på snowboard, seiling, fjellklatring, is-svømming og har drevet med løping og taekwondo. Hun er en del av mattelaget på skolen sin, historielaget og debattklubben. 


Hun liker å spille sjakk og hun er glad i å lære nye språk. Hun har også nylig interessert seg for mote og har laget klær. Hun liker å lese, og er spesielt glad i science fiction- og satiresjangren. Hun gleder seg veldig til å oppleve Norge og til å lære språket. Hun gleder seg dessuten til å oppleve det norske skolesystemet som hun tror kan passe fint med hennes måte å lære på.


«I hope this year influences me to explore more of the world and meet new people, and to learn to speak Norwegian very fluently”

Fiona kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!