Frederica fra Italia

Cropped dsc 3588

FØDT: Juni 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Italia

SPRÅKKUNNSKAPER: italiensk, tysk engelsk og fransk
INTERESSER: Løping og lesing

Frederica beskriver seg selv som målbevisst og snill, selv om hun kan være litt sjenert i starten. Vennene hennes uttrykker at hun er en ansvarsfull og rolig jente. Hun har en yngre bror som hun liker å tilbringe tiden sin sammen med, og forteller at «han er som min andre halvdel». Det kommer frem at hun er glad i å tilbringe tid med familien sin og at de er veldig nær. Utenom dette liker hun å bruke tiden på å løpe og lese bøker.

Hun drømmer om å bli tolk i fremtiden og har derfor en egen interesse for å lære seg nye språk. Hun snakker allerede tysk, engelsk og fransk vedsiden av sitt eget morsmål. I løpet av utvekslingsåret ser hun frem til å prøve nye ting, og kunne gjerne tenke seg å lære skateboarding og riding, fordi dette ikke er vanlige interesser i Italia.

Videre håper hun at utvekslingsåret bidrar til at hun vokser personlig og blir mer selvstendig, da hun ønsker å bli mer utadvendt og ansvarlig. Frederica valgte å reise til Norge fordi hun er glad i det kalde været og naturen Norge har å by på. Hun forteller at hun finner naturen svært fasinerende, og håper på få muligheten til å oppleve nordlys i løpet av oppholdet.

Cropped dsc 9129
Cropped whatsapp image 2020 12 21 at 13.22.19  1

Frederica kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!