Gretel fra Australia - semester

FØDT: februar 2008

PROGRAMÅR: høstsemester 2023

KOMMER FRA: Australia

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk 
INTERESSER: basketball, alpint, dans, hekle, shopping, yoga, pilates, 


Gretel er en aktiv jente som har spilt basket på lag i 6 år og stått på alpint som del av et lag i 11 år. Hun vil gjerne fortsette med alpint i Norge. Hun er ellers en jente som liker ting som dans, hekling, yoga, pilates, shopping, kunst, baking, film, musikk og snowboard. Familien hennes står ofte på ski sammen om vinteren. Hun bor sammen med mor, far, en eldre søster og en yngre bror. De er en sammensveiset familie som spiser middag sammen stort sett hver dag, selv om de alle har mye program med jobb, skole og aktiviteter. På skolen liker Gretel fagene kunst og håndverk, drama/teater, realfag og gym. Gretel er ferdig med ungdomsskolen våren 2023 og er klar for videregående. Når hun er ferdig på videregående har hun lyst til å studere på universitetet og reise. 


“I would describe myself as an outgoing and adventurous person willing to face new challenges. I think of myself also as honest to peers and family. I enjoy spending time with new people but also appreciate taking myself out to do new activities, and explore! While on exchange I think that it will influence me in both academic and physical ways since I’ll be in a brand new environment."

Gretel kommer til Norge på utveksling høstsemesteret 2023.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.