Iiris fra Finland

Round xlarge ilris   finland
Round xlarge finland

FØDT: Juli 2002

PROGRAMÅR: 19/20

KOMMER FRA: Finland

SPRÅKKUNNSKAPER: Svensk, engelsk, litt spansk og litt tysk. 

INTERESSER: Riding, svømming, buldring (vegg klatring), musikk, tegne, reise og være med venner og familier. 

Iiris kan beskrives som en veldig åpen, morsom og hyggelig person. Hun har en veldig positiv holdning til livet, dermed har hun det alltid morsomt og gøy. Av vennene beskrives Iiris som en veldig målrettet person. I tillegg har hun et talent for å kunne si sin mening uten å såre andre.  

Iiris håper å få lære så mye så mulig om den norske kulturen, språket og møte nye mennesker. Samtidig som hun ser og lærer forskjellen mellom Finland og Norge. Gjennom utvekslingsåret vil hun lære seg å bli mer selvstendig.  

Iiris har mange interesser som blant annet ridning som hun har drevet med hele livet. Hun har også vært i speideren i 10 år, og om mulig så vil hun gjerne fortsette med det i Norge. Hun holder seg aktiv ved å svømme og klatre, og dra på treningssenter par dager i uken. Hun gleder seg veldig til å prøve ut vinteraktiviteter i Norge.  

Familien til Iiris er en liten, men veldig aktiv familie hvor alle har mye å drive med. Likevel får de tid til å spise middag sammen, og være sammen i helgene. Hun nevner at alle i familien har lite tid og jobber mye, men klarer å ta seg tid til å reise sammen og ikke minst slappe av. 

Iiris kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!