Insa fra Tyskland

Cropped fqtrwsopeqepqaxpqpfq

FØDT: Februar 2005

PROGRAMÅR: 21/22 (semester)

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, tysk og fransk
INTERESSER: svømming, baking, håndarbeid og sykling

Insa kommer på utveksling til Norge i høstsemesteret, og hun gleder seg stort til å få oppdage landet vårt. Hun elsker svømming og fiskeakvarier. Hjemme i Tyskland har hun til og med sitt eget akvarium.

Insa forteller at hun liker dyr, men også det å være ute i naturen. Hun beskriver seg selv som ambisiøs og kreativ, og blir av venner betegnet som både morsom og omsorgsfull. Hun retter ut en hjelpende hånd hvor det trengs og behøves. Insa har drevet med svømming i ni år. Hun ville like å kunne fortsette med dette, imens hun er på utveksling, hvis dette er mulig. Hun ville dessuten like å prøve ut helt andre og nye ting, i løpet av utvekslingen, slik som gruppeaktiviteter eller lagidretter.

Insa er en person som gjerne lytter til musikk, går løs på håndarbeider eller gjør matlaging. På skolen er det fagene naturvitenskap og kroppsøving som engasjerer henne mest. Hun bestemte seg for å dra på utveksling fordi denne reisen utgjør en gylden mulighet til å kunne kombinere så mange fine ting med hverandre.

“it’s just a great way to combine so many things: meet new people, make friends, learn a new language, experience culture, get involved in something completely unfamiliar, have many, many experiences and broaden your horizons ”

Insa håper at utvekslingsåret kan bidra til å gjøre henne mer trygg på seg selv, og at ting og erfaringer fra oppholdet her i Norge, kan virke inspirerende for framtiden hennes.

Insa kommer på utveksling til Norge i høstsemesteret

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!