Isabel fra Uruguay

Cropped pp

FØDT: Januar 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Uruguay

SPRÅKKUNNSKAPER: spansk, engelsk og portugisisk
INTERESSER: matlaging lesning filmer tegning frivillig arbeid

Isabel beskriver seg selv som morsom og hyggelig. Hun er veldig glad i å lage mat og lese, og i det siste har hun drevet mye med tegning. Hun synes det er hyggelig å spise lunsj sammen med familien. Vennene hennes beskriver henne som en omsorgsfull, åpen og veldig fin person.

Hun vil gjerne drive med frivillig arbeid i løpet av utvekslingen. I tillegg vil hun gjerne gå turer og utforske Norge, så hun kan oppleve alle de forskjellige landskapene, som sikkert er veldig annerledes enn i Uruguay.

Isabel vil oppleve nye ting og se hvordan andre lever, møte nye mennesker fra andre kulturer og lære om mer moderne tenkemåter. Tacuarembó er en veldig liten og tradisjonell by, så hun vil gjerne bli kjent med et helt annerledes samfunn med mer fordomsfrie mennesker. Hun håper at utviklingsåret kan hjelpe henne med å bestemme seg for hva hun vil gjøre i fremtiden og med å utvikle seg som person. Norge har alltid vært favorittlandet hennes, så å komme hit er en drøm som går i oppfyllelse.

Isabel kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!