Isabel fra Uruguay

Cropped pp

FØDT: Januar 2004

PROGRAMÅR: 2022

KOMMER FRA: Uruguay

SPRÅKKUNNSKAPER: spansk, engelsk og portugisisk
INTERESSER: matlaging, lesing, filmer, tegning, frivillig arbeid

Isabel beskriver seg selv som morsom og hyggelig. Hun er veldig glad i å lage mat og lese, og i det siste har hun drevet mye med tegning. Hun synes det er hyggelig å spise sammen med familien. Vennene hennes beskriver henne som en omsorgsfull, åpen og veldig fin person.

Hun vil gjerne drive med frivillig arbeid i løpet av utvekslingen. I tillegg vil hun gjerne gå turer og utforske Norge, slik at hun kan oppleve forskjellige landskap, som sikkert er veldig annerledes enn i Uruguay.

Isabel ønsker å oppleve nye ting og se hvordan andre lever, møte nye mennesker fra andre kulturer og lære om andre tenkemåter. Tacuarembó er en veldig liten og tradisjonell by, så hun vil gjerne bli kjent med et helt annerledes samfunn. Hun håper at utvekslingsåret kan hjelpe henne å bestemme seg for hva hun vil gjøre i fremtiden og med å utvikle seg som person. Norge har alltid vært favorittlandet hennes, så å komme hit er en drøm som går i oppfyllelse.

Isabel kommer til Norge på utveksling for kalenderåret 2022.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!