Honza (Jan) fra Tsjekkia

FØDT: juli 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tsjekkia

SPRÅKKUNNSKAPER: tsjekkisk, engelsk, og tysk
INTERESSER: beachvolleyball, styrketrening, fotografering, ski, friluftsliv, lesing, musikk

Honza er i en velkomstfamilie fra august til oktober og vi ser nå etter en permanent vertsfamilie for han resten av året.

Jan blir kalt Honza av venner og familie, som er et vanlig kallenavn for alle som heter Jan i Tsjekkia. Honza er ekstrovert og får energi av å være sammen med andre, men han trenger ikke å være sentrum for oppmerksomheten. Honza er en omsorgsfull person som er vennlig og lett å være sammen med. 

Honza har spilt sandvolleyball i 5 år og begynte nylig med dans. Ellers liker han å trene styrke, lese, høre på musikk, gå på skøyter og gå på ski. Han liker også å legge puslespill, og en av de større han gjorde nylig var fra Lofoten. Han og familien pleier også å dra på hytteturer sammen, noe Honza synes er veldig kjekt.

Honza er veldig glad i hunder, men han har dessverre ikke hatt hund selv. Honza var tidligere en ivrig dataspiller, men de siste årene har han blitt mer opptatt av å være mer i aktivitet og gjøre noe produktivt. I fjor begynte han å fotografere, noe faren og broren også liker. 

"I'm a very sociable and talkative person, and I love meeting new people. I've played beach volleyball for 5 years and I enjoy weight training and exercise in general. I also like running and cycling. I love nature and I'm used to going on hikes and cabin trips with my family for weekends and holidays. I'm thrilled to spend a year in Norway and get to know more of the country and culture, and learning the language"

Jan kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.