Honza (Jan) fra Tsjekkia

Cropped 20200707 1458 2007

FØDT: juli 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tsjekkia

SPRÅKKUNNSKAPER: tsjekkisk, engelsk, og tysk
INTERESSER: strand volleyball, gym, fotografering, svømming, ski

Jan blir kalt Honza av venner og familie, som er et vanlig kallenavn for alle som heter Jan i Tsjekkia. Honza sier han er en ekstrovert. Han får energi av å være rundt mennesker og ha samtaler. Han liker å være en del av en gruppe, men han trenger ikke å være sentrum for oppmerksomheten. Honza er en omsorgsfull person som er vennlig og lett å nærme seg. Han er veldig pratsom og kan snakke i timevis om det han er interessert i.

Honza har spilt sandvolleyball i 5 år og begynte nylig med dans. Det er et dansekurs for nybegynnere hvor han går i formelle klær. Han holder seg også aktiv ved å gå på treningsstudio, gå på skøyter, svømme eller gå på ski. Han liker også å legge puslespill, og en av de større han gjorde nylig var fra Lofoten.

Honza sier han er veldig glad i hunder, men det har han dessverre ikke. Honza spilte dataspill før, men nå ville han heller gjøre noe sporty eller produktivt. I fjor begynte han å fotografere, noe faren og broren også liker. Med familien liker han også å reise på tur eller på hytta.


"Sport is one of the most important parts of my life. I’ve played beach volleyball for 5 years already and I have trainings three times a week. The rest of my busy sport schedule is mainly going to the gym. I also go swimming with friends, usually once a week. I like running and I used to go running every other day for some time, but gym replaced it. I can ride the bike quite well, but I prefer doing the other sport activities. We also hike quite often with my family, every summer and then during other holidays or on one-day trips."

Jan kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!