Jannis fra Sveits - semester

FØDT: oktober 2005

PROGRAMÅR: høstsemester 2023

KOMMER FRA: Sveits

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, fransk (noe)
INTERESSER: innebandy, alpint, langrenn, friluftsliv, se film, se sport


Jannis bor per nå i Sortland og er elev ved Sortland VGS. Han trenger en ny vertsfamilie, gjerne i Sortland, men det kan også være et annet sted i Norge. Da søker vi han i tilfelle ny skoleplass der han kommer. Han blir i Norge til januar 2024. Jannis er en en aktiv gutt som har spilt innebandy i 9 år, og han liker også godt å stå på slalom og langrenn. Han er ellers glad i fjellturer. Jannis beskriver seg selv som morsom, vennlig og en som respekterer andre. Han håper at året i Norge skal gjøre ham litt mindre blyg og mer trygg på seg selv. Han ser frem til høstsemesteret i Norge, og er åpen for å prøve nye aktiviteter som f.eks. klatring eller buldring. 

Når Jannis er med venner pleier han å gå tur, høre på musikk og snakke sammen, eller holde på med ski og innebandy. Han liker å være sammen med familien sin, og er vant til å hjelpe til hjemme med husarbeid, matlaging og klesvask.

Jannis kommer til Norge på utveksling for høstsemesteret 2023.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.