Johanna B. fra Tyskland

Cropped xdufimnxvpmmsefvxqrs

FØDT: august 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, tysk, spansk og fransk
INTERESSER: tegning, maling, klatring, piano, ballet, å synge, å lese

Johanna kaller seg pålitelig og organisert. Hun er også kreativ og liker tegning, maling og kunstfag på skolen. Hun ønsker å bli mer selvstendig og selvsikker under utvekslingen og forstå andre mennesker bedre. Hun er opptatt av språk og gleder seg til å få mange forskjellige erfaringer fra Norge.

Johanna har spilt piano i 8 år og har også sunget i skolekorpset i 4 år. Hun er også aktiv i idrett og har drevet med klatring i 3 år og ballett i 2 år. Når Johanna ikke tegner eller driver med andre aktiviteter, liker hun å bake og lese bøker.

Hun er vant til å gå tur med familien og gleder seg til å gjøre det samme i Norge. Hun sier at hun er åpen for å prøve ut nye aktiviteter, og hun er interessert i å lære hva hennes fremtidige vertsfamilie liker å gjøre.


"I am looking forward to seeing the beautiful nature of Norway, getting to know the Norwegian school system and to trying new things during my exchange year. And of course I am looking forward to getting to know you! I hope we will spend a great time together and I will do my best."

Johanna B. kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!