Jonathan fra Tyskland

Cropped jonathan profile picture
Jonathan

FØDT: September 2003

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk og tysk
INTERESSER: piano, fotball, basketball, hagearbeid

Jonathan er den midterste i en søskenflokk på tre og fyller 18 år i september 2021. Han beskriver seg selv som en ansvarlig, morsom og sporty fyr. Vennene han sier at han er ærlig, morsom og har et godt forhold til alle rundt seg.

Jonathan har spilt piano i 10 år og synes det er fin måte å uttrykke følelser på. Han liker også å underholde andre med musikk, han sier at: «I like piano because you let your feelings out or make somebody else feel good with your playing.» Han har også blitt opptatt av hagearbeid i løpet av Corona tiden, og synes det er gøy å lage liv fra et lite før. Han synes også det er gøy å produsere egen mat. Han er også veldig glad i å spille fotball, noe han pleide å gjøre i en klubb, men som han nå gjør på fritiden med broren sin i stedet. Han kunne godt tenke seg å fortsette å spille fotball på utveksling, eller en annen sport.

Jonathan har tenkt på fremtiden sin, og vil bli pilot fordi han liker å se verden. Han vil på utveksling fordi han vil bli mer voksen og selvstendig, og han vil lære seg å bli mer utadvendt gjennom å bli kjent med en annen kultur.

Jonathan kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!