Krista fra Finland

Cropped kristan omakuva 2022

FØDT: oktober 2004

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Finland

SPRÅKKUNNSKAPER: finsk, engelsk, svensk, spansk
INTERESSER: Dyr, luftakrobatikk, musikk, møt venner, friluftsaktiviteter, maling, lesing

Krista er en veldig positiv, aktiv og åpen person. Hun liker å lære nye ting og å få nye erfaringer. Hun er eventyrlysten, rolig og omhyggelig. Hun elsker dyr og driver med luftakrobatikk, seiling og spiller piano. Hun liker å gå på ski og å male av og til. Hun er interessert i andre språk og kulturer. Hun blir glad av å hjelpe andre mennesker, eller dyr. 

Hun var med i studentforeningsaktiviteter på skolen sin og var en støttespiller for de som var yngre. Hun liker å lese bøker, høre på podcast og musikk. Krista vil gjerne prøve seg på turer i fjell og mark, siden hun liker å være ute i naturen. Hun liker også brett- og kortspill. Hun gleder seg til å oppleve livet i Norge og til å lære språket.


“Norway seems like such a beautiful and inspiring country to live in with its amazing landscapes and mountains. I can’t wait to learn Norwegian; I really like the language and think it sounds so pretty.”

Krista kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!