Kristin fra Tyskland

FØDT: mai 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk og fransk
INTERESSER: baking, å være rundt dyr, fotografering, volleyball, langrenn, hesteridning

Kristin er i en velkomstfamilie fra august til oktober og vi ser nå etter en permanent vertsfamilie for henne resten av året.

Bli kjent med Kristin! Kristin er en høflig, avslappet og vennlig jente. Hun liker å hjelpe andre og er en dyrevenn. Hun liker sport og har drevet med langrenn i 7 år, i tillegg til akrobatikk og volleyball. Hun liker å leke og gå tur med hunden sin og å ri i ferier. Hun liker utendørsaktiviteter som sykling eller fotturer, men liker også å bake.


Hun er involvert i skolens ambulansepersonell og er med i førstehjelp-teamet. Hun hjelper også andre yngre elever med skolearbeid. Hun liker også fotografering og å tilbringe tid med vennene sine. Kristin ser virkelig frem til dette utvekslingsåret og til å lære et nytt språk for å oppdage Norge og dets natur.


“What attracts me to Norway is the nature such as the fjords and the northern lights. Maybe I will see them! It’s also interesting to learn a new language in a different way than at school.”

Kristin kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.