Lea fra Tyskland semester

Cropped nujfwmtolamlwqnavvff

FØDT: august 2006

PROGRAMÅR: høstsemester 2022

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk og spansk
INTERESSER: baking, håndverk, friluftsliv, se på sport

Bli kjent med Lea! Lea er en elskverdig, morsom, vennlig, pratsom, ambisiøs, rolig og åpen person. Hun er interessert i idrett, så hun driver med idrett på fritiden. Hun liker også historie, politikk, geografi og synes det er interessant å se på alle forskjellene mellom hvordan ting er i dag og hvordan det var før. Hun brenner for håndball og hat spilt i 12 år, hun har danset ballett i 10 år, og hun liker å sy. Hun liker å se på alle slags idretter på TV, men det hun foretrekker å se er håndballkamper. 


Hun elsker utendørsaktiviteter som fotturer eller sykling og elsker å bake, spesielt i juletider. Hun liker å shoppe med vennene sine og tilbrakte tid med dem. Lea er klar til å bli mer selvstendig takket være dette utvekslingsåret og hun gleder seg til å tilpasse seg vertsfamiliens livsstil her i Norge.

“I’d like to learn a new language and see how the school system is abroad from Germany. Visiting Norway is a huge dream of mine and I’m looking forward to getting this opportunity.”

Lea kommer til Norge på utveksling for høstsemesteret 2022.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!