Lene fra Tyskland

FØDT: November 2007

PROGRAMÅR: Skoleår fra høsten 2024

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: Tysk, Engelsk, litt Fransk og litt Spansk
INTERESSER: Fiolin, Ultimate Frisbee, baking, tegning, se på film, reise

Lene beskriver seg selv som en åpen person som er glad i å bli kjent med nye mennesker. Hun er glad i kreative hobbier, slik som baking, tegning og håndtverk. På fritiden driver hun mye med Ultimate Frisbee der hun spiller på et lag. Lene har også spilt fiolin siden hun var 5 år gammel. For å slappe av leser hun gjerne.


Vennene til Lene beskriver henne som vennlig, hjelpsom, lojal og bestemt. De sier også at hun er løsningsorientert. Lene liker også godt å være med vennene sine på fritiden. Blant annet går de turer sammen, har en piknik, eller lager mat.


Lene håper at hun vil bli mer uavhenging og at hun vokser som en person i løpet av utvekslingsåret i Norge. Hun gleder seg til å lære norsk, spesielt fordi hun har slektninger fra Norge. Hjemme i Tyskland liker hun å finne på ting med familien sin, slik som å gå tur eller lage mat. Hjemme hjelper Lene også til med husarbeid, og passer de yngre søskene sine.


I fremtiden planlegger Lene å studere biologi, hun er spesielt interessert i marine biologi.


How do you think the exchange will influence you?

"I hope that by travelling to Norway on my own without knowing anyone there, and being away from my family and friends, I'll become more independent and grow as a person. I am excited to learn Norwegian, because my grandmother was Norwegian and I have a lot of family there."

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.