Lene fra Tyskland

Cropped tcypxxaodwecwjkbhwuh

FØDT: Desember 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk og tysk
INTERESSER: håndball, maling, rulleskøyter, og fotografi

Lene er en 16 år gammel jente fra Tyskland. Hun beskriver seg selv som en ambisiøs jente som også liker å le. Vennene hennes beskriver henne som hjelpsom og nøyaktig, og en person du kan stole på.


Lene har spilt håndball i Tyskland i 3 år og vil gjerne fortsette med det på utveksling. Hun liker å følge vintersporter på tv og liker spesielt godt langrenn og skiskyting. På fritiden liker hun også å male, spesielt landskapsmalerier. Hun synes også det er gøy å lese biografier og passe barn. “I know it is not a hobby but I enjoy babysitting, I like to play and teach children things. During babysitting I like to interact with the children and be a bit childish again.”


Lene liker godt å være med venner, gjerne mens de går en tur, er på kjøpesenter eller gjør en aktivitet. Hun er fra en familie som bruker tid sammen. De spiser frokost og middag sammen, og spiller gjerne kort eller går turer etter jobb og skole.


Noe hun håper å gjøre i Norge er å gå på ski og se mer av den norske naturen, hun håper også å kunne se en fjord eller noe annet som er spesielt for Norge.

Lene kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!