Levente fra Ungarn

Cropped me 2  1

FØDT: oktober 2005

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Ungarn

SPRÅKKUNNSKAPER: ungarsk, tysk, engelsk
INTERESSER: basketball, dyr, lesing, grafisk design, fotografering, videospill med vennere

Levente, med kallenavnet Levi, har et åpent sinn og er en snill og vennlig gutt. Han er sosial og er medlem av elevrådet på den videregående skolen sin. Han liker å jobbe i team og blir satt pris på av vennene sine. Han liker å tilbringe tid ute og med hundene sine og er veldig glad i sport. Han liker både å se på og holde på med sport, ettersom han er aktiv på et basketballag. Han har spilt basketball i 9 år.

Levente liker også fotografering, grafisk design, lesing, spille videospill med venner, og dyr. Han har lært seg Photoshop og redigering og vil gjerne lære mer om webdesign. Målet hans er å studere juss etter videregående. Levente er familieorientert og liker å møte nye mennesker. Han gleder seg veldig til å det kommende året i Norge og til å få nye venner her. Han vil gjerne oppleve norsk natur, kultur og tankesett.


“I choose Norway because I always wanted to visit the country. I would also like to spend lot of time in the nature because the photos and videos I saw about Norway shows amazing nature.”

Levente kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!