Loreena fra Sveits

Cropped dscn1573

FØDT: mars 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Sveits

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk og fransk
INTERESSER: baking, friluftsliv, å lese, volleyball, fotografering

Bli kjent med Loreena! Loreena er en åpensinnet, sosial, ambisiøs, morsom og støttende person. Hun liker å gi råd og støtte vennene sine. Loreena har alltid vært i kontakt med sport siden hun var liten, spesielt triatlon. Hun spilte også volleyball og gjorde friidrett i et høyt presterende lag. Hun liker å se vintersport på TV, og når det er skiskyting, heier hun på sveitsiske og norske idrettsutøvere. 


Hun driver med skateboard med vennene sine og liker å svømme om sommeren. Om vinteren driver hun med langrenn. Hun liker å møte vennene sine og gå med dem på shopping, gå på skøyter og på kino. Hun liker å bake, høre på musikk, lese og ta bilder for å skape minner. 


Hun gleder seg til å møte nye venner og til å oppdage det norske landskapet og skolesystemet. Hun er også nysgjerrig på den norske maten. Hun håper å lære nye ting av erfaringene hun får på utveksling og at dette utvekslingsåret vil gjøre henne mer ansvarlig og selvstendig.


« I can't wait to see the landscapes and especially the northern lights. I'm excited to visit new places and trying different things.

Loreena kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!