Loris fra Sveits

FØDT: Mars 2003 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Sveits 

SPRÅKKUNNSKAPER: Tysk, engelsk og fransk 


INTERESSER: Ski, roing, fotografering, musikk og reise 

ANNET: Han er bevisst hvor ofte han spiser kjøtt, men er ikke vegetarianer.

Loris er en veldig selvbevisst, hjelpsom, og hyggelig person. Han liker å le og ha det gøy, og det gjør at de rundt han også har det gøy. Venner av Loris beskriver han som en som bryr seg mye om andre mennesker, spesielt de rundt han.  

Sport er en del av livet hans. Han er ikke den typen som kan være hjemme hele dagen, isteden vil han heller være ute i naturen, drive med sport eller ta bilder. Realfag er de fagene han er mest interessert i fordi han liker å være bevisst på naturen rundt seg.  

Loris har gått på ski siden han var barn. I tillegg driver han mye med roing om sommeren. Disse aktiviteten vil han helst fortsette med under utvekslingen. Samtidig er han åpen for å prøve ut nye typer sport og aktiviteter.  

Både Loris og resten av familien hans har en veldig sunn livstil. Alle er atletisk og driver med sport de liker. Selv om de alle er veldig opptatt i uken, prioriterer de familien i helgene slik at de kan være sammen.  

Loris kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Del