Lydia fra Østerrike

FØDT: april 2006

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Østerrike

SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, norsk, engelsk og latin  
INTERESSER: lære norsk, høre på musikk, lese, gå turer, fotografere

Lydia er i en velkomstfamilie fra august til oktober og vi ser nå etter en permanent vertsfamilie for henne resten av året.

Lydia er en veldig pålitelig, ærlig, uavhengig og spontan person. Hun kan være sjenert i begynnelsen, men når hun blir kjent med deg, er hun åpen. Hun spiller fløyte og liker EDM-musikk og norsk popmusikk.


Hun har studert norsk i 2 år. Lydia liker å lese bøker, gå turer, forskjellige utendørsaktiviteter, stå på ski, høre på podcaster og lage kreative ting (som å tegne eller lage små dyr av perler.) Hun liker å fotografere naturen. Favorittfaget hennes er etikk da det er interessant for henne å vite at det finnes ulike perspektiver og stille spørsmål.


Lydia håper å samle mange fantastiske minner og å bli enda mer selvstendig og selvsikker takket være dette utvekslingsåret. Hun er også spent på å bli fordypet i den norske kulturen og å kunne snakke norsk.


"Learning Norwegian is so much fun and you get always better! That's so motivating!"

Lydia kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

You have errors. Please check your entries above!