Lyla fra USA

Cropped lyla profilbilde

FØDT: Desember 2003

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk 
INTERESSER: Bøker, musikk, reise, gitar, roing

Lyla er en 17 år gammel jente fra USA. Hun beskriver seg selv som nysgjerrig og motivert. Vennene hennes beskriver henne som morsom, åpen, en god lytter og til å stole på.

Hun er lidenskapelig opptatt av musikk og litteratur. Hun har spilt gitar i tre år, og vil gjerne fortsette med det på utveksling. Hun syns ikke hun er veldig god, men synes det er gøy, spesielt når hun spiller i band med vennene sine. Hun har også drevet med roing i to år, men har ikke tenkt å fortsette med det på utveksling.

Lyla er en litt reservert person, og hun er ikke så glad i fester og store arrangementer. Hun er veldig glad i å være med venner, og liker seg best i mindre grupper og sammen med familie. Men hun er veldig eventyrlysten og liker å reise og oppleve nye ting.

Lyla håper hun får oppleve mer av Norge mens hun er på utveksling. Hun vil gjerne gå turer, gå på ski, se landskapet og besøke ulike steder i Norge. Spesielt nær der hennes fremtidige vertsfamilie bor. Hun håper at dette utvekslingsåret vil lære henne å bli bedre kjent med seg selv: «I hope that this exchange year will teach me more about myself and my capabilities as I approach adulthood.»

Lyla kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!