Maribel fra Estland

Round xlarge maribel   estland
Round xlarge estonia

FØDT: Mars 2001 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Estland 

SPRÅKKUNNSKAPER: Estisk , Engelsk, Fransk 

INTERESSER: Har dansebakgrunn og er interessert i å gå på teaterforestillinger sammen med familien sin. Hun liker å lese og hennes favorittfag på skolen er litteratur.  

ANNET: Hun ønsker seg en vertsfamilie som har en hund.  


Maribel beskriver seg selv som en arbeidsom og pratsom jente når det handler om ting hun begeistrer seg for. Hun er en hjelpsom og pålitelig venn som viser at hun bryr seg om andre og som gir god råd. Akkurat nå er hun veldig glad i teater.  

Maribel pleier å gå på teaterforestillinger sammen med familien ganske ofte og jobber i et teater selv. Hun elsker å gå på og diskutere teaterforestillinger og jobber derfor også i et teater. Maribel er også veldig glad i å lese og elsker særlig hvordan litteratur og bøker er i forbindelse med teater. Derfor er hennes favorittfag på skolen litteratur.  

Maribel har stått på ski siden hun var tre år gammel og minst én gang i året drar hun på skiferie sammen med familien. Hun gleder seg til å bli mer utadvent og bli bedre kjent med nordmenn. Hun har også lyst til å  ta opp baking igjen mens hun er på utveksling.

Maribel kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!