Marlena fra Polen

Cropped resized dsc 0139

FØDT: Oktober 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Polen

SPRÅKKUNNSKAPER: polsk, spansk og engelsk
INTERESSER: gitar bueskyting samtidsdans klatring skøyter frivillig arbeid

Marlena beskriver seg selv som en ambisiøs og tålmodig person. Hun uttrykker at hun: «..er en drømmer og en kreativ person med mye fantasi». Vennene hennes forteller at hun er en intelligent jente som er vanskelig å glemme.

Dette er en jente som liker fart og spenning, og har drever med skating og rulleskøyter i veldig mange år. Hun kunne gjerne tenke seg å fortsette med dette i Norge, om det ligger til rette for det. Videre er hun også svært glad i musikk, og forteller at det tar opp en stor del av livet hennes. De siste årene har hun lært seg selv å spille gitar. Om dere har muligheter for klatring eller bueskyting er hun gjerne med på dette, da hun allerede driver med det i Polen. I Norge kunne hun gjerne tenke seg å prøve langdistanse, stå på ski, ishockey, eller utendørs klatring. Hun understreker at hun er ivrig etter å lære seg nye ting!

Videre håper Marlena at utvekslingsåret gir henne muligheten til å bli bedre kjent med seg selv og at hun får muligheten til å utvikle seg selv i retning den hun ønsker å bli i fremtiden. Hun har troen på at året skal bidra til å bygge selvtillit, selvinnsikt og gi henne mange nye erfaringer, minner og verdier.

Marlena kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!