Maxwell fra USA

FØDT: januar 2005

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: USA

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, italiansk, fransk, mandarin
INTERESSER:piano, kor, altsaksofon, løping, fotturer, speider, teater, elevråd, bok klubb

Møt Maxwell! Han er aktiv og beskriver seg selv som målretta og hardtarbeidende. Han liker å høre på filmmusikk og spiller selv piano og altsaksofon. Han har også vært aktiv i kor i 8 år. Han liker å løpe og gå på tur, og er aktiv i speideren, teater, bokklubb og elevråd. De fleste av disse aktivitetene har han drevet med i mange år. Kor og teater er noe han også kunne tenke seg å gjøre i Norge.


På skolen liker Maxwell historie, politikk, litteratur og fremmedspråk. Han liker å lære om historie og hva menneskene før ham har gjort. Han vil gjerne lære så mye som mulig om Norges historie og kultur i løpet av utvekslingsåret. Han liker litteratur fordi han liker språk og han han skriver også litteratur selv! En av grunnene til at han lærer fremmedspråk er for å kunne lese bøker på originalspråket. Maxwell er ennå ikke sikker på hva han vil gjøre i fremtiden, men han ønsker definitivt at det er noe innen språk og kultur.


“I chose to go abroad because of my fascination with the world. Since a young age, I have been fascinated by different languages and cultures. At school, I was captivated by my classmates who could speak other languages – I wanted to be like them. The more I learned about history and geography, the deeper my interest in the world became. I realized that my experience in America was only one way to view the world, and that there were hundreds of others out there to explore."

Maxwell kommer til Norge på utveksling skoleåret 2023/2024.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.