Mirjam fra Estland

FØDT: august 2007

PROGRAMÅR: skoleår 2023/2024

KOMMER FRA: Estland

SPRÅKKUNNSKAPER: estisk, engelsk og russisk
INTERESSER: ski, fotball, biathlon, sykling, friluftsliv

Mirjam kommer fra Estland og er en eventyrlysten og standhaftig jente som er en som ikke gir seg så lett, samme hva det gjelder. Hun er målrettet og nysgjerrig. Mijam er en aktiv jente som har syklet på et sykkellag i 10 år, spilt fotball i 3 år og drevet med biathlon i 2 år. Hun er dessuten veldig glad i å være ute og gå i skog og fjell. På skolen er hun veldig interessert i matematikk. 


Mirjam er snakkesalig og ler mye. Ifølge venninnen sin er hun veldig humoristisk og målrettet. Mirjam er også glad i å lage mat og prøve ut nye oppskrifter. Hun er generelt glad i å prøve nye ting.


“For me, the exchange year is like a new beginning. I will learn about myself. I have to get out of my comfort zone to make it. I get to see and hear so many different things. I will live a completely different life, and i hope that my exchange year will help me to become better in the sports I do, because the dream of being an athlete has been with me all my life.

Mirjam kommer til Norge på utveksling for skoleåret 2023/24.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.