Muriël fra Nederland

FØDT: November 2001 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Nederland 

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk og nederlandsk 

INTERESSER: Baking, lage mat, tegne, være med venner, reise, frivillig arbeid og se på sport. 

Muriël er en jente som er energisk og spontant. Av venner og familier beskrives hun som veldig hyggelig, åpen, sosial og eventyrlysten. Hun liker å prøve ut noe nytt hele tiden, alt fra mat til sport. Ettersom hun alltid er positiv og glad, synes hun det lett å bli kjent med nye mennesker og få seg nye venner. Med utvekslingsåret håper hun å vokse og bli mer selvstendig, og finne ut av hva hun vil studere videre.  

Muriël er interessert i flere typer sport. Hun har blant annet spilt hockey i 10 år. I tillegg drar hun til Amsterdam med familien hver måned for å se på hjemmekampene til Ajax-laget. Etter hver kamp tar de seg tid til å diskutere kampen.  

Hun liker å hjelpe til hjemme, ved å blant annet hjelpe til å med å kjøpe inn matvarer og lager mat én gang i uken for hele familien. I helgene liker hun å bruke tiden sin til å bake kaker og Brownies. På skolen er hun kjent for Brownie-ene hun lager. Hun liker å gjøre andre glade, og med baking kan hun få det til.  

Familie er veldig viktig for Muriël. Hun liker å tilbringe mye av tiden sin med familien hennes. De reiser ofte sammen, og har ukentlig familie kvelder. Hun liker å være hjemme for å hjelpe til dersom det trengs, men liker også å være med venner for å shoppe eller kjøre rundt i nabolaget og synge sanger.  

Muriël kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Del