Natálie fra Tsjekkia

Cropped natálie profilbilde

FØDT: Desember 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tsjekkia

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, litt fransk, litt spansk, litt japansk
INTERESSER: Språk, lese, sykle, bake, reise, se sport på tv - spesielt skiskyting

Natálie er en 16 år gammel jente fra Tsjekkia. Hun beskriver seg selv som en morsom, smart, og sensitiv person. Vennene hennes beskriver henne som tolerant, åpen, vennlig og empatisk.

Hun kommer fra en familie på fire og de har alltid frokost og lunsj sammen i helgene. De liker å være sammen, og gjør ofte en aktivitet sammen i helgene som sykling, gå turer og stå på ski. De liker å være i fjellene både på sommeren og vinteren. De er også glade i å spille kort sammen, eller jobbe i hagen på sommeren.

Hun er veldig interessert i skiskyting, og selv om de tsjekkiske utøverne alltid vil være favorittene hennes, er hun veldig imponert over Bø-brødrene. Hun følger også med på hockey, kunstløp, ski, tennis og sykling. Hun vil gjerne prøve å gå langrenn når hun er i Norge, og hun håper hun kommer til å se nordlys mens hun er her.

Natálie er veldig interessert i språk, og lærer seg både spansk, japansk og fransk ved siden av engelsk. Hun lurer på om hun vil bli oversetter når hun blir voksen. Hun er også veldig glad i å lese, bake og reise. Hun har en drøm om å se hele verden: «I love travelling. It's one of my favourite hobbies. I'd love to travel the whole world someday (I know it isn't possible, but I still want to).”

Natálie kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!