Neele fra Tyskland

Cropped ovwyhbqvpceamadzsgxr

FØDT: Mars 2005

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Tyskland

SPRÅKKUNNSKAPER: engelsk, tysk og fransk
INTERESSER: dans, piano, tennis, og ridning

Neele beskriver seg selv som en snill og nysgjerrige person. Hun kan være litt sjenert i starten, men hun liker å prøve nye ting og møte nye mennesker.

Neele har drevet med hest i 12 år og vil gjerne fortsette med dette mens hun er på utveksling, hvis det er mulig. Hun har også nylig begynt å spille tennis, og vil gjerne fortsette å lære seg dette. Hun vil gjerne også prøve nye ting som gå på ski og gå turer i norsk natur mens hun er i Norge. Hun er også veldig glad i filmkvelder med venner og familie, og liker å bake og lage mat.

Hun er veldig glad i språk, og engelsk er et av favorittfagene på skolen. Hun ble fasinert av norsk språk etter å ha blitt introdusert for norske musikere i 2017, og har siden den gang blitt mer og mer fasinert av Norge og norsk natur.

Neele håper utvekslingsåret hjelper henne å bli mindre sjenert og at hun kan bli godt kjent med Norge og familien hun skal bo hos. «What I know for sure though is, that this exchange year has been a dream of mine for a long time and to whoevers family I am going to join next year, I am beyond grateful and thankful for that!»

Neele kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!