Patt fra Thailand

Cropped portrait new

FØDT: desember 2005

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Thailand

SPRÅKKUNNSKAPER: thai, engelsk, kinesisk
INTERESSER: Kunst, håndverk, musikk, badminton

Patt er en munter, snill, morsom og oppriktig person som er glad når hun kan gjøre folk glade og få de til å slappe av rundt seg. Hun er en utadvendt person som liker å henge med vennene sine. Hun liker både innendørs og utendørs aktiviteter. Patt er en kunstner og elsker å lage ulike typer kunst. Hun tegner, maler og driver med håndverk, hun liker å finne ideer til kunstverkene sine. Hun liker å lese fordi det er fredelig og hun er en del av en bibliotekklubb. 


Hun øver på gitar og ukulele. Hun liker å høre på K-Pop (Blackpink, Day6), Hip-Hop, musikaler, Taylor Swift og mer. Hun spiller bordtennis og badminton og liker å se de olympiske leker. Hun liker også baking, dataspill og brettspill.


Patt ønsker å ble kjent med nye mennesker, nye kulturer og utfordre seg selv. Hun er klar for å lære å gå på ski og forbedre ferdighetene sine på skøyter. Takket være dette utvekslingsåret håper hun at hun vil få enda mer selvtillit og at hun er klar til å bli utfordret og til å utforske nye muligheter.


“In Norway I went to Oslo and Bergen and did a Fjords cruising. And it impressed me a lot because the beautiful nature in Norway is the best atmosphere that I have ever seen in my life. I want to try Norwegian foods and learn to speak Norwegian language with my host family and friends.”

Patt kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!