Patt fra Thailand

FØDT: desember 2005

PROGRAMÅR: 22/23

KOMMER FRA: Thailand

SPRÅKKUNNSKAPER: thai, engelsk, kinesisk
INTERESSER: Kunst, håndverk, musikk, badminton

Patt er i en velkomstfamilie fra august til oktober og vi ser nå etter en permanent vertsfamilie for henne resten av året.

Patt er en munter, snill, morsom og oppriktig person som er glad når hun kan gjøre folk glade og få de til å slappe av rundt seg. Hun er en utadvendt person som liker å henge med vennene sine. Hun liker både innendørs og utendørs aktiviteter. Patt er en kunstner og elsker å lage ulike typer kunst. Hun tegner, maler og driver med håndverk, hun liker å finne ideer til kunstverkene sine. Hun liker å lese fordi det er fredelig og hun er en del av en bibliotekklubb. 


Hun øver på gitar og ukulele. Hun liker å høre på K-Pop (Blackpink, Day6), Hip-Hop, musikaler, Taylor Swift og mer. Hun spiller bordtennis og badminton og liker å se de olympiske leker. Hun liker også baking, dataspill og brettspill.


Patt ønsker å ble kjent med nye mennesker, nye kulturer og utfordre seg selv. Hun er klar for å lære å gå på ski og forbedre ferdighetene sine på skøyter. Takket være dette utvekslingsåret håper hun at hun vil få enda mer selvtillit og at hun er klar til å bli utfordret og til å utforske nye muligheter.


“In Norway I went to Oslo and Bergen and did a Fjords cruising. And it impressed me a lot because the beautiful nature in Norway is the best atmosphere that I have ever seen in my life. I want to try Norwegian foods and learn to speak Norwegian language with my host family and friends.”

Patt kommer til Norge på utveksling for skoleåret 22/23.

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.