Pheeraya fra Thailand

Cropped photo portrait

FØDT: November 2004

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Thailand

SPRÅKKUNNSKAPER: thai og engelsk
INTERESSER: fiolin, piano, basketball, skateboard, skøyter og håndarbeid

Pheeraya er en person som elsker bade fysisk aktivitet og dyr. Hun beskriver seg selv som rolig, høflig og sosial, mens vennene hennes kan fortelle at det er gøy å tilbringe tid sammen med henne. Hun beskrives av andre som omsorgsfull, og holder gjerne ut en hjelpende hånd til de som trenger det.

Pheeraya har spilt piano i ti år, og hun ville like å kunne fortsette med dette også under utvekslingsåret dersom det lar seg gjøre. Hun spiller dessuten basketball og står på skateboard. Dette er aktiviteter som hun ønsker å kunne fortsette med om forholdene tilsier at hun kan det.

Hun er også motivert for å prøve ut helt nye ting under utvekslingsåret, slik som skiaktiviteter eller seiling. Dessuten er hun også den personen som liker å senke skuldrene med en god serie/film på Netflix, musikk eller et slag brettspill med venner og familie.

Pheeraya håper at utvekslingsåret vil sette henne bedre i stand til å forstå norsk kultur. Hun håper å få nye erfaringer, bli mer egenansvarlig og å bli i stand til å leve på et helt annet vis.

Pheeraya kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!