Raquel fra Ecuador

Cropped 2d8f0b77 104d 4816 b368 faa320ac6050

FØDT: September 2003

PROGRAMÅR: 21/22

KOMMER FRA: Ecuador

SPRÅKKUNNSKAPER: spansk og engelsk
INTERESSER: håndverk matlaging sport piano tegne tegneserier horoskop lesning

Raquel beskriver seg selv som en kjærlig og ansvarsfull person. Hun liker å drive med mange forskjellige aktiviteter, som sport, spille instrumenter, håndverk og matlagning. Vennene hennes beskriver henne som en person som bryr seg om venner og familie og som er smart, ansvarlig og morsom å være med.

Raquel liker forskjellige kreative aktiviteter, som å sy og strikke og å tegne tegneserier og mandalaer. Hun vil gjerne prøve nye ting, som alle typer uteaktiviteter og ting man kan gjøre om vinteren, fordi ski og andre vinteraktiviteter ikke er en mulighet i Ecuador. Hun vil gjerne smake på og lære å lage forskjellige typer mat som lærer henne om norske tradisjoner. Hun gleder seg til å oppleve det norske hverdagslivet, de vanligste aktivitetene og hun drømmer om å oppleve nordlyset.

Raquel håper at utvekslingen vil være en opplevelse som gjør henne mer selvstendig og hjelper henne med å finne ut hva hun vil studere på universitetet. Hun vil bevise for seg selv at hun kan være med utadvendt for å bli kjent med nye venner og gå utenfor komfortsonen.

Raquel kommer til Norge på utveksling for skoleåret 21/22

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, send inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!