Renata fra Chile - semester

FØDT: november 2006

PROGRAMÅR: semester 2023

KOMMER FRA: Chile

SPRÅKKUNNSKAPER: spansk, engelsk
INTERESSER: håndarbeid, lese, gå turer, kafébesøk, musikk, film, brettspill

Renata beskriver seg selv som en glad, optimistisk og intelligent person. Hun er skoleflink og med klare planer for fremtiden. Hun er glad i skole og liker spesielt godt fagene matte, fysikk og biologi. Hun elsker å løse vanskelige oppgaver, og synes algebra er gøy. Planen hennes er å bli elektroingeniør og ta deler av utdanningen i Europa. Hun håper at hun kanskje kan få seg jobb i Norge eller i et annet europeisk land når hun er ferdig med å studere. 


Renata har også ting hun liker å gjøre på fritiden, som å lage armbånd, gå på kafé, spille brettspill, gå turer og være med familie og venner. Hun liker å se sport som f.eks. F1 og tennis, og vil gjerne prøve nye aktiviteter mens hun er i Norge.


Renata er glad i venner og familie, og når hun er sammen med familien pleier de å spille brettspill eller bare være sammen og se film eller prate. Hun er vant til å hjelpe til hjemme med måltider, rydding og vasking. Når hun er med venner går hun gjerne ut på kafé, eller spiller spill. 


“I think that this exchange will help to be more independent, to also know more about other cultures, to develop my adaptability to new places and would also guide my future, because, also I hope that with this exchange I will be able to get know more about the European education and if is that suitable for me and my future career."

Renata kommer til Norge på utveksling kun for høstsemesteret 2023

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.