Sophia fra Tyskland

FØDT: Juli 2003 

PROGRAMÅR: 19/20 

KOMMER FRA: Tyskland 


SPRÅKKUNNSKAPER: tysk, engelsk, fransk 

INTERESSER: fotografi, natur og hest/dyr 

ANNET: mild pollenallergi  

Sophia kommer fra en by i Nord-Tyskland, og er glad i dyr og natur.  Hun bor sammen med foreldrene og en yngre bror. Sophias familie er sammensveiset, og samtaler ved middagsbordet for å diskutere dagen, er noe hun liker godt. Hun er vant til å rette seg etter regler, og bidrar hjemme.   

Hun beskriver seg selv som svært engasjert i de tingene som skjer rundt henne, og sier at venner ser på henne som empatisk, morsom og kreativ. Særlig kreativ er hun innenfor fotografi, som hun kunne tenke seg å studere videre på universitetet.   

Sophia trives godt sammen med venner og familie, men kan bli mer tilbaketrukket i store grupper. Dette er likevel ikke et hinder for den nordtyske jenta, som mer enn gjerne ønsker å tilbringe tid sammen med sin framtidige vertsfamilie og venner.  Hun tar seg gjerne tid å lytte til musikk, se en film eller nyte en god bok. Frem til nå har hun også danset zumba i et halvt år. Sophie er en allsidig jente som liker å bake, drive med håndarbeid, uteaktiviteter, men også brettspill og liknende aktiviteter.  

Sophia kommer til Norge på utveksling for skoleåret 19/20

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie kan du sende inn dette skjemaet og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid

Hvordan hørte dere om YFU?

Har du tilknytning til YFU?

Loading
You have errors. Please check your entries above!

Del