Sophie Anne fra Austalia

FØDT: October 2007

PROGRAMÅR: Year 2024/2025

KOMMER FRA: Australia

SPRÅKKUNNSKAPER: Engelsk
INTERESSER: Tegning, Maling, Fiolin, Være sammen med dyr, Høre på musikk, Taekwondo.

Sophie Anne er født i New Zealand, men bor i Australia. Hun beskriver seg selv som en veldig kreativ og omtenksom person som vanligvis er ganske rolig i stressende situasjoner. Hun er en person som liker å være alene og male eller tegne, men hun elsker også å være sammen med familie og venner.

Bestevennen hennes beskriver henne som en søster, en veldig rolig person som alltid stiller opp for henne uansett hva som skjer, og som lytter til alt hun har å si.

Sophie Anne bor sammen med sine to brødre, foreldre og besteforeldre. Hun bor på en gård, så det er alltid noe å gjøre. Hun er veldig knyttet til familien, og hun elsker å tilbringe tid og ha samtaler med dem. I helgene ser de ofte på film sammen.

Sophie Anne liker å gjøre mange ting. Hun spiller fiolin, maler og tegner det meste av tiden. Men hun tilbringer også mye tid sammen med familien. Hun hjelper moren med å lage mat, spiller Xbox med faren og mater kua tidlig om morgenen. Når hun er alene, hører hun alltid på musikk.

How will the exchange influence you?

"My hope is that I will become more confident in myself and be more open to meeting new people, I would also like to spend less time on devices and more time experiencing new things"

Dersom du synes det høres spennende ut å være vertsfamilie, meld interesse og vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.